Miksi Toscana Housing?
 Valitessanne Toscana Housingin ette valitse yhtä kiinteistövälittäjää, vaan suuren joukon toscanalaisia alan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus ja erittäin laaja valikoima huviloita ja asuntoja sekä kylissä että maaseudun rauhassa. Kaupanteko on turvallista ja kiinteistösijoitus saadaan tuottamaan heti.    
 TOSCANA HOUSING
 • kaupantekoprosessi suomen kielellä
 • tuntee Toscanan
 • arvioi ylläpitokustannukset
 • tekee tuottoarvion
 • järjestää omistajan halutessa luotettavia
       suomalaisia vuokralaisia
 • auttaa rahoitusjärjestelyissä Italiassa
 • juristipalvelut suomen kielellä
 • valvoo etujasi paikan päällä
 •    Toscana Housing osaa alueen ominaisuudet, erityispiirteet, asuntomarkkinat, lainsäädännön ja kaupanteon vaiheet sekä suomeksi että italiaksi, tarvittaessa myös englanniksi.

  Esisopimuksesta lähtien on suositeltavaa, että sopimukset tehdään notaarin valvonnassa ja ostaja saa halutessaan kaiken kirjallisesti suomen kielellä.

  Toscana Housing tekee kohteiden esikarsinnan toiveidesi mukaan. Tutustumismatkoilla on aina juuri haluamiasi kohteita. Vältyt turhilta kohteenetsintämatkoilta, mikä säästää aikaa, vaivaa ja selvää rahaa.
  RIITTA MALKAMÄKI

  "Mitä tapahtuu kun rakastuu lucignanolaiseen kattoterassiin ja sen maisemaan, sateisella talvisäällä.. Paikallinen 'kummallinen' tapa on, että pelkkää terassia ei voi ostaa, vaan kaupassa tulee mukana koko asunto, kellaria myöten, olkoon kokonaisuus missä kunnossa tahansa!"

  "Kaupanteko onkin sitten mielenkiintoinen projekti, ihan felliniläisen elokuvan siitä kaikesta saisi, ainakin tässä tapauksessa. Myyjänä oli vanha dementoitunut hieno rouva, joka aikuisten poikiensa avustamana oli saapunut Roomasta kaupantekotilaisuuteen. Toscana Housingin Lassi Marttila piti kuitenkin hienosti ohjat käsissään, ja unelmastani tuli totta."

  " Erityisen merkittäväksi koko prosessissa ovat muodostuneet ihmiset, joiden kanssa syntyy luottamus ja kunnioitus, ajoittain jopa ajatusten luku. Asioiden kaikkinainen hoitaminen, yhteyksien synnyttäminen ja koko pitkä restaurointiprosessi edellyttävät Toscana Housingin kaltaista kumppania ja Lassi Marttilan sekä geometra Nicola Turcchetin kaltaisia ihmisiä. Heidän kanssaan yhteistyö on saumatonta, avointa ja suoraa. Kun restaurointi tapahtuu 'etänä', on valtuudet valintoihin joskus voitava jättää toisen käsiin - varsinkin, kun entisöinti tapahtuu arvostaen vanhaa toscanalaista rakennusperinnettä!"

  " Ehkä unelmien toteutuminen onkin mahdollisuuksiin uskomista, ajoittain puurtamista, joskus mielikuvitusta ja erityisesti itseensä ja hyviin ihmisiin luottamista! Pienet hetket, ilot ja nautinnot lucignanolaiseen tapaan vahvistavat sen kaiken, kauneudellaan ja lämpimyydellään!"  Kattoterassilla Toscanassa 31.12.2009,  Riitta Malkamäki

  psykoterapeutti, työnohjaaja ja henkilöstöjohdon valmentaja